آتش سوزی واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان + جزئیات واژگونی مرگبار اتوبوس در محور فیروزآباد-کوار/ ۱۵ کشته و ۲۷ مصدوم تاکنون مفقودی ۳ گردشگر در دامغان / یک نفر جان باخت تاثیر مصرف لبنیات بر کیفیت خواب نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند

اخراج عمو پورنگ از صداوسیما صحت دارد؟

نعیمه نظام دوست با انتشار تصویری از داریوش فرضیایی، خبر داد که عمو پورنگ از صداوسیما اخراج شده است. او از این اقدام صداوسیما انتقاد کرده و از داریوش فرضیایی حمایت کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۴ - ۲۷ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 18
کد خبر: ۱۱۴۰۹۴

به گزارش راهبرد معاصر نعیمه نظام دوست که اخیرا شایعه ازدواجش با عمو پورنگ داغ شده بود با انتشار عکسی از اخراجش از صداوسیما خبر داد. عمو پورنگ مجری کودک تلویزیون ایران است و برنامه های زیادی را برای تلویزیون ساخته است. او آخرین برنامه اش را با عنوان کلبه عمو پورنگ ساخت و از این برنامه استقبال زیادی شد. عمو پورنگ در این برنامه با نعیمه نظام دوست همکاری داشت که این همکاری صمیمانه منجر به انتشار خبر ازدواج این دو نفر شد.

نعیمه نظام دوست با انتشار تصویری از داریوش فرضیایی، خبر داد که عمو پورنگ از صداوسیما اخراج شده است. او از این اقدام صداوسیما انتقاد کرده و از داریوش فرضیایی حمایت کرده است.

وی در حالی این ادعا را منتشر کرده که صداسیما و داریوش فرضیایی هنوز واکنشی به این موضوع نشان نداده‌اند.

هنوز هیچ رسانه‌ای کنار گذاشته شدن داریوش فرضیایی را تایید نکرده است.

 

اخراج عمو پورنگ از صداوسیما  صحت دارد؟

 

بیوگرافی عمو پورنگ

داریوش فرضیایی متولد 1 مرداد 1352 در جوادیه تهران مجری و برنامه ساز است.

فارغ التحصیل لیسانس رشته گرافیک می باشد که با مجری گری برنامه کودک با نام هنری عمو پورنگ به شهرت رسید و حالا برنامه سازی هم می کند.

او فرزند آخر خانواده است. مادرش گیلانی و پدرش از خلخال و آذری است. تسلط او به زبان‌های گیلکی و ترکی آذربایجانی است و استفاده او از این دو زبان در برنامه‌هایش به همین دلیل است. او در ۲۹ خرداد ۱۳۹۳ پدرش را از دست داد.

او تحصیلات خود را در رشته گرافیک ادامه داد و با مدرک کارشناسی از دانشگاه فارغ‌التحصیل شد./وقت صبح

 

ارسال نظر
آخرین اخبار